Everything

Høj solskin under Eventyrløbet

141715Jeg må bare starte dette indlæg med; HOLD NU OP, hvor var vejret bare helt fænomenalt i går!! Det var så skønt at kunne rende rundt i kjole i det lækre solskin og endda til tider synes, at det var varmt nok til at kunne tage sin cardigan af. Hvad sker der lige for det? Jeg synes nærmest ikke, at foråret rigtigt er gået i gang, før sommeren pludselig indfandt sig?!

Altså, jeg klager ikke! Det var det perfekte vejr til en rigtig familie hygge dag. Min svoger deltog i Eventyrløbet her i Odense og hans skønne kone havde inviteret os med til en omgang hygge imens. Skønne børn, godt selskab og lækkert vejr? Det kunne vi da ikke sige nej til! Steffen, svogeren, gjorde det nu også helt godt på 10km’eren – han scorede sig en 3. plads, så STORT TILLYKKE til ham! 🙂

Læs også: Når det hele er, som det skal være

Vi hyggede os med kolde øl, musik og latter, imens solen bagede på os. Det kom faktisk helt bag på mig, HVOR varmt det egentligt var blevet. Og den gode nyhed er, at vejret fortsætter i hvert fald en uges tid endnu! Åh, vi er simpelthen bare nødt til at få lavet nogle udendørs planer, så vi kan få nydt det gode vejr bedst muligt – bagtanken er; at jeg muligvis også kan få opbygget en smule tan i år. Én gang skal jo være den første! Hæhæ.

God weekend!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG