Interior decorating

Fridag & gratis blomster

65

Hej piger!

Hen over den sidste uges tid, har jeg haft svært ved at få blogget ordentligt, eftersom min bærbar lakker mod enden. Den har nu rundet de 5 år og efter at have holdt sig godt, er internetforbindelsen nu ved at være kaputski. I løbet af en alm. dag må jeg ofte genstarte min computer en 15 gange, for at den atter kan hoppe på nettet. Det er fandme noget lårt, for at sige det lige ud. Jeg havde håbet på, at den kunne holde året ud, men jeg er ikke så sikker længere. MEN, det er så også derfor, jeg ikke har kunnet blogge hver dag, hvilket er skide ærgerlig og hvilket også er grunden til, at det måske kommer til at halte lidt det næste stykke tid.

Læs også: En skøn søndag i vente + et blomstertip

6768

I dag har jeg fridag, hvilket er virkelig skønt, nu hvor jeg jo havde arbejdsweekend. Desværre er vejret, som det plejer at være, når jeg har fri; skidt! Men vi har fået penge i dag og jeg skal ud at hygge med tøserne i aften – vi skal ud at spise tapas på Bar Snik Snak her i Odense. Jeg har aldrig prøvet det, men jeg glæder mig til lækker mad i godt selskab. 🙂

Indtil videre har jeg egentligt bare taget et langt bad, smurt mig godt ind i creme og taget mig god tid, set lidt serie og nu overvejer jeg så bare at tage et smut i Plantorama for at kigge på planter. Jeg synes, at vores hjem trænger til noget grønt og nu, hvor det har gået bedre og bedre med at holde liv i planterne, synes jeg, at det var på tide at udvide min samling. Og så har jeg jo desuden fået et godt øje til de fine pileaer, som jeg bare MÅ have!

Læs også: Milepæl plus et outfit

I øjeblikket er vores hjem fyldt med fine blomsterbuketter. Den fine buket, som jeg fik til fødselsdag, og denne fine lyserøde buket roser, som jeg havde med hjem i går. Da jeg havde fri og skulle ud for at tjekke ud af Bilka, stod der (som der nogle gange gør), en vogn med et “GRATIS”-skilt på. Den var fyldt med fine små buketter og jeg måtte da bare have én med hjem. 🙂

.

63


Blogging have lately been difficult due to my old computer which is lacking towards the end. Today it is my day off and tonight I am going out with the girls. We are having Tapas at Bar Snik Snak which I have never tried before but am looking forward to! When I was done at work yesterday, there were free flowers at the exit. It was a real nice surprise!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG