Everything, Tips & Guides

Fødselsdagsønsker 2016

42

Adidas Originals sneakers // Daniel Wellington ur // Royal Copenhagen krus // Stelton TO GO krus // Nicolas Vahe produkter // Design Letters tallerken // Marc Jacobs parfume

I dag er der lige akkurat 10 dage til min fødselsdag. 10 dage! Det gik pludseligt op for mig i mandags, da jeg sad i sofaen: “Gud, skat! Jeg har fødselsdag om mindre end 2 uger!”. Jeg fik en helt wow-oplevelse ud af det. Virkelig? Allerede? Det er da slet ikke til at fatte, hvis I spørger mig.. 23. Det er hvad jeg fylder d. 29. maj i år. Jeg skriver ofte på bloggen, at tiden går stærkt, FORDI DET GØR DEN ALTSÅ. Virkelig stærkt. Endnu en fødselsdag. Min 23. fødselsdag, for at skære det helt ud i pap. Kan i fornemme min forbløffelse?

Endnu en fødselsdag. Endnu en lejlighed til at lave sig en lille ønskeliste og drømme lidt! Som I kunne læse på bloggen i sidste uge lige her, så har jeg jo egentligt allerede fået lidt fødselsdagsgaver. Jeg fik noget lækkert tøj af min kæreste i sidste måned, “Vi kan bare sige, at det er din fødselsdagsgave, skat” (så var han jo også sikker på, at det var noget, jeg ville blive glad for, hæhæ), den fine By Lassen kubus 4 stage af mine forældre og så overraskede min lillesøster mig virkelig ved at have købt Kay Bojesen aben til mig. Så ja, indtil videre har det slet ikke været så skidt at skulle fylde 23.

Læs også: En tidlig fødselsdagsgave

I anledningen af min fødselsdag i næste uge har jeg siddet og bikset et lille drømme collage sammen med nogle ting, som jeg virkelig ønsker mig. Nogle af tingene har jeg endda ønsket mig i længe, andre knapt så længe (+-5 måneder), men fælles for dem alle er, at jeg ville blive henrykt, hvis jeg skulle være så heldig at få nogle af dem i gave. Jeg forventer dog ikke spor, nu overhovedet ikke efter at have fået sådan nogle fine gaver allerede! Svigerfamilien og nogle forskellige har da spurgt efter en lille ønskeliste, men eftersom jeg er typen, der nødigt vil virke grådig eller utaknemmelig (det føler jeg, hvis jeg sætter dyre ønsker på listen), er den absolut dyreste genstand på ønskelisten en lille Architectmade bird i røget eg til 299kr. Så nej, der er hverken Royal Copenhagen, Adidas, dyre ure eller parfumer på den rigtige ønskeliste. De er kun på drømmelisten forbeholdt bloggen, hæhæ. 🙂


I just realized there is only 10 days left ’til my 23rd birthday. Say what? I can’t believe how fast time is flying by! It is C-R-A-Z-Y! Since my birthday is coming up I have been dreaming on and off about what I wish the most. Realistic or not this is what undoubtedly tops my wishlist. Let’s be honest; this is not the wish list I have sent out, it is only for show on my blog, hehe.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG