Style, Tips & Guides

Find den perfekte selskabstaske

26

sponsoreret

.

Vi nærmer os efterhånden bryllupssæsonen og flere af jer skal helt sikkert afsted til nogle dejlige fester. Til sådan en stor dag kan man jo godt få en smule præstationsangst, for hvad skal man egentligt have på? Man vil jo gerne se fin ud på en passende måde. Man skal helst ikke være for neutral, men man skal så absolut heller ikke stjæle fokus. Det er en svær balance at mestre, men med de helt rigtige selskabstasker, kan det næppe gå helt galt!

Jeg har derfor samlet en håndfuld fine selskabstasker til sommerens mest festlige lejligheder. Alle har de tilfælles, at de er stilrene, sorte og kan rumme det mest nødvendige til festen, såsom lipgloss, lidt pudder og en smartphone.

.

25

Fin & Feminin
Er du den stilede og måske lidt tøsede type, så vil ADAX være det oplagte valg for dig. Nr. 1 er en klassisk taske, der er lige til at svinge om skulderen. Er man til det lækre mærke, men derimod til en lidt mere diskret løsning, skal man gå med nr. 5, som er en super lækker clutch.

Rå & Trendy
Er du derimod til rå detaljer, vil jeg helt sikkert anbefale nr. 2 og nr. 4, som begge er tasker af mærket Beck Söndergaard. Jeg har for nyligt selv anskaffet mig en bæltetaske og den er simpelthen så skøn! Miks den med en fin kjole og voila, så har du et velbalanceret outfit til fx et bryllup. Psst! Lige nu kan du spare 10% på taskerne hos Carriealong.dk

Kool & Klassisk
Vil du allerhelst bare have en stilren clutch, skal du ty til enten nr. 3, som er en simpel clutch fra Depeche (som du oven i købet kan spare 20% på lige i øjeblikket!), eller den klassiske nr. 6 fra Tiger of Sweden.

.

Jeg håber, at I kunne bruge taskeguiden og ønsker jer alle nogle skønne fester! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG