Interior decorating

En tidlig fødselsdagsgave

20

Hej søde piger!

Er det ikke bare en skøn tid, vi bevæger os ind i? Personligt er jeg helt forelsket i maj, som altid har været én af mine yndlingsmåneder; det er som regel her, at overgangen mellem foråret og sommeren sker, vejret er 9 ud af 10 gange helt fantastisk og folk er simpelthen bare i så godt humør. Vi bliver solbrændte, der kommer gang i grillene og hvis det ikke allerede har gjort det, så springer alt for alvor ud i denne tid. OG så er det desuden måneden, hvor jeg har fødselsdag.

Den 29. maj i år bliver jeg 23. 23! Det er lidt underligt at tænke på, men jeg ser virkelig frem til det. I vores familie er fødselsdage ikke nødvendigvis blevet fejret som en mærkedag på selve dagen. Ofte har min fødselsdag lagt en torsdag eller en søndag (føles det i hvert fald som om) og folk har haft travlt med at forberede sig til eksamenerne, så min fødselsdag har stort set altid været rykket en weekend eller to og så har jeg bare fejret dagen med pizza og nogle fødselsdagshilsner. Nu hvor jeg oven i købet også er den ældste og min familie ikke er så god til det med hemmeligheder, så har jeg ofte fået min gave et godt stykke før tid eller allerede vidst, hvad jeg fik, når dagen oprandt. Det lyder måske en smule kedeligt, men for mit vedkommende gør det ikke spor. Jeg er nemlig ikke så god til det med overraskelser og så er jeg ekstremt nysgerrig/spændt og er så dårlig til at vente – i hvert fald når det gælder fødselsdagsgaver.

Læs også: Mine julegaver 2015

Sådan har det også forløbet sig i år. Jeg har allerede fået de første tre gaver, selvom der stadig er 20 dage til min fødselsdag. Af min søde kæreste har jeg fået noget lækkert tøj, som jeg virkelig trængte til (efter at have lappet mine bukser gentagende gange var de bare ikke til at redde længere). Af min søde lillesøster har jeg fået den længe ønskede Kay Bojesen abe og af min mor og hendes kæreste + min papz har jeg fået den fine By Lassen stage, som ses på ovenstående billede (som jeg oven i købet selv har været ude at købe, hæhæ). Sådan er det at være den store i vores familie og selv synes jeg, at det er meget rart at få gaverne forskudt for hinanden. Det er næsten ligesom en pakkekalender, hæhæ. 🙂

Nu sidder jeg så bare og kan nyde synet af mine lækre gaver, alt imens jeg hygger mig med lidt godt til ganen.

Må I alle få en dejlig dag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG