Food & Drinks, Interior decorating

En skøn søndag i vente + et blomstertip

28

31

Godmorgen søde piger – og hvem, der nu ellers lige læser med 🙂

I dag sover vi længe (for anden dag i træk)! Vi har nemlig ikke rigtigt nogle planer på programmet for i dag og det er egentligt lidt rart. Efter at have debuteret som elev i Bilka for to uger siden, synes jeg godt nok, at jeg pludselig har fået travlt. Virkelig travlt! Jeg elsker at arbejde stærkt, men har godt kunne mærke på min krop, at den har været træt. Sonny har flere gange måttet vække mig efter at være gået død på sofaen efter arbejde. Nogle af dagene har jeg endda haft behov for at lægge mig ind en time eller to, efter at være blevet vækket på sofaen. Det er lidt vildt, jeg plejer normalt at lide virkelig meget af søvnbesvær, men at arbejde i Bilka er uden tvivl den bedste medicin imod det! Hæhæ.

Læs også: Jeg har fået gode nyheder!

Efter en god nats søvn besluttede jeg mig derfor at gøre lidt ekstra ud af min morgenmad. Jeg er faldet over Arla Yoggi’s version med mango og gulerod. Det lyder måske en smule spøjst, men NØJ, hvor smager det godt! Den kan helt klart anbefales. Desuden bliver den kun bedre af at blive toppet med lidt frisk frugt og nogle nødder – en god kop kaffe klæder den desuden også!

Læs også: Påsken gik ikke helt som forventet

Og findes der så noget bedre end at sidde og nyde sin (gode!) morgenmad med udsigt til friske blomster? Jeg gjorde mig selv den tjeneste at købe en buket fredagsblomster med hjem i fredags. Nelliker er simpelthen SÅ smukke og holder utroligt længe! De skal blot have frisk vand i ny og næ og et godt tip er at drysse noget sukker i vandet, så holder de ekstra godt. Sukkertippet gælder faktisk alle blomsterbuketter. Da min mormor først gav mig tippet sidste år, tænkte jeg, at hun måtte være skør. Efter at have været nødt til at smide den ene buket blomster ud efter den anden efter kun ganske få dage, valgte jeg så alligevel at afprøve tippet. OG DET VIRKER SGU! Blomster har åbenbart det tilfælles med os, at de elsker sukker! Så nu er tippet hermed givet videre 🙂

Jeg håber, at I får en rigtig dejlig søndag og en rigtig skøn pinse!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG