Everything

Beauty favoritter maj

5251

Hej piger!

Jeg har virkelig nydt min fridag (også selvom vejret snød!). Der har ikke været den store aktivitet, men jeg har fået ordnet lidt småting og har været helt nede i gear – hvilket virkelig har været tiltrængt! I dag har det bare gjaldt om at lade energi op til weekenden, hvor jeg skal arbejde. Min første arbejdsweekend. Noget siger mig, at det bliver lidt hårdt: jeg har nemlig hørt nogle rygter om, at Bilka kan være totalt over crowded i weekenderne, så nu får vi at se. 🙂

Læs også: Tid til selvforkælelse

OG NU TIL INDLÆGGET! Jeg tænkte at det var på tide at gå lidt mere i dybden med mine skønhedsrutiner. For at være ærlig, så har jeg aldrig været særlig god til sådan noget – lige indtil sidste år. Nu går jeg efterhånden temmelig højt op i det og jeg nyder at forkæle min krop med lækre produkter, der rent faktisk gør en forskel! Derfor vil jeg nu fremhæve de skønhedsprodukter, som jeg synes, har gjort en forskel i mine daglige rutiner.

.

54

CARMEX LÆBEPOMADE
Læbepomade har for mig tidligere været noget, man bare havde. Hvis jeg pludselig var løbet tør, jamen så købte jeg da bare den næste, jeg lige stødte ind i – og meget gerne den billigste! Sidste år ændrede min opfattelse sig efter en tur i biografen. Min kæreste vandt en lille goodiebag, der bl.a. indeholdt to styks af disse helt ydmyge læbepomader. Oh my, hvor blev jeg glædeligt overrasket over deres healende kræfter. Jeg har døjet meget med sprukne læber, som blev en del forværret af min dårlige vane med at bide mig selv i læberne. Problemet er blevet formindsket ufatteligt meget efter nu at have benyttet den fantastiske læbepomade i lige omtrent et år. Carmex følger mig over alt nu!

Bruges: flere gange dagligt

.

56

TONI&GUY SHAMPOO FOR DRY HAIR
Denne shampoo startede egentligt med at være et fejlkøb fra min side og den eneste grund til, at den kom med hjem, var fordi jeg havde forvekslet den med tørshampoo. Ups. Efter at have stået og fyldt ude i skabet i nogle måneder, besluttede jeg mig så endelig for at afprøve den og wauv. Mit hår har virkelig været udsat for lidt af hvert og selvom min hårpleje har vendt 190 grader, så er det stadig en smule medtaget og det er så her, at shampooen virkelig have been working wonders. Mit hår har opnået mere fylde og mine spidser spalter ikke så nemt længere, hvilket har resulteret i, at det er blevet langt nemmere at rede ud både om morgenen såvel som efter en heftig cykeltur.

Bruges: 2-3 gange om ugen

MATAS’ GLYCERIN HÅNDCREME
Af de 5 beauty favoritter er denne uden tvivl min yndlings. Efter at have glemt min ansigtscreme, da jeg var på weekend hjemme hos min mormor, brugte jeg denne. Mit ansigt slår ofte ud i form af bumser ved bare den mindste ændring i mine beautyrutiner og selvom jeg ellers synes, at jeg havde fundet en rutine, der var bedst mulig for min hud, så stod jeg til at blive overrasket. Der kom ikke flere bumser, tværtimod, så synes jeg at huden blot i løbet af de 4 dage synes blødere og mere jævn. Efterfølgende måtte jeg bare have håndcremen i mit faste skønhedssortiment.

Bruges: 1-2 gange om dagen (både ansigt OG hænder)

.

55

ESSIE ETERNAL OPTIMIST
Og nu til min absolutte yndlings neglelak. Personligt går jeg ikke så tit med neglelak – det skal jo holdes, hæhæ + nu hvor jeg er startet i Bilka, ser neglelakken sjældent pæn ud i mere end 2 dage af gangen og så er det virkelig ikke besværet værd, hvis du spørger mig. Hvis jeg dog skal have neglelak på, så er det 9 ud af 10 gange denne smukke lak, der bliver lagt på; den har en god holdbarhed og simpelthen den smukkeste farve, som samtidig er meget neutral.

Bruges: 1-2 gange om måneden

Læs også: Smukke efterårslakker

.

53

AUSTRALIAN BODYCARE TEA TREE OIL SPOT STICK
Dette produkt har jeg i længe haft kig på, inden jeg endelig tog mig sammen til at afprøve det. Det er en lille roll on med et kølende og desinficerende indhold, der gør den oplagt til at bekæmpe bumser og urenheder. Den er ikke så god til bumser i det tidlige stadie, men er derimod formidabel til de bumser, som man har prikket ud. I løbet af en dags tid er bumsen synligt reduceret, hvilket er rigtig fedt, hvis man, ligesom jeg, har utrolig svært ved at holde fingrene fra dem.

Bruges: ved udbrud og i så fald ca. 3 gange om dagen

.

Jeg håber, at I fandt indlægget interessant! God aften 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG