Personal stuff

5 ting om mig

I dag er det min fødselsdag! Der sker ikke stor fejring i dag, jeg har nemlig weekendvagt, så imens I sidder og læser dette indlæg, knokler jeg løs i Bilka. :o)

Dog fejres det (en lille bitte smule) her på bloggen med et personligt indlæg om mig, hvor I kan lære mig lidt bedre at kende. Oven over ser I desuden også 5 billeder af mig over de sidste 6 år. Der er sket mange ting og jeg har udviklet mig meget. Dog synes jeg faktisk ikke, at der er sket SÅ meget på det udseendes mæssige; håret har været farvet et par gange og stilen ændret, men der er da vidst ingen tvivl om hvem, der er fotograferet!

Læs også: En atypisk familie

.

5 ting om mig
♥ Om én måned er det 4 år siden, at jeg blev student. I tiden siden har jeg både boet i Dubai, været salgscoach, prøvet International Virksomhedskommunikation i Tysk på SDU og Ægyptologi af på KU, samt taget et HG-kursus og er så godt som halvvejs igennem mit første år som butikselev.

♥ Jeg HADER, når folk prøver at få mig til at virke uintelligent. Min intelligens betyder meget for mig (ikke at jeg er Einstein, men jeg synes selv, at jeg har en god viden om en del ting) og jeg kan derfor blive virkelig frustreret og irriteret, når folk prøver på at “lære” mig noget om noget, jeg allerede ved – også selvom de kun gør det i en god mening (og undskyld for det!).

♥ Selvom det ikke lige umiddelbart ses, så har jeg to tatoveringer på min venstre arm, som begge er lavet af min papz. Jeg boede hos min far, der havde erhvervet sig en tatoveringsmaskine i håbet om, at jeg begyndte at tatovere. Han så evnerne i mig, efter at min lyst til at tegne var blusset rigtigt op tilbage i 2009. Tatoveringsmaskinen kom dog også i gang og jeg fik i alt lavet 4 tatoveringer; 1 på hver af mine forældre og 2 på nogle bekendte – og så fik jeg jo selv 2 ved samme lejlighed (sssssh, det siger vi ikke til mor, så må du godt!).

♥ Det vildeste, jeg nogensinde har gjort, var at blafre hele vejen til Milano med en veninde. Hun havde vundet to billetter til Tokio Hotels koncert med optagelse til live DVD’en og den SKULLE vi da bare med til! Det var det vildeste nogensinde. Jeg har aldrig før været så spændt, nervøs, bange og så levende – alt på én gang.

♥ Det er meget vigtigt for mig, at jeg bruger tid på at rose og anerkende de mennesker, jeg har omkring mig (venner, familie og kollegaer).

Læs også: Vi kommer virkelig til at savne dig

Jeg håber, at I synes, at det var hyggeligt at lære mig lidt bedre at kende på det personlige plan. Hav en dejlig dag!


Since it is my birthday I have decided to do a more personal post today so you guys can get to know me a little bit better! 1. In a month it is four years since I graduated High School, in the meanwhile I have both lived in Dubai, been a salescoach, tried studying both International Communication and Egyptology, taken a HG-course and are now halfway through the first year of being a store student. 2. I hate it when people try to teach me something I already know. 3. I have two tattooes both of which my daddy made. He once wanted me to be a tattoo artist, before I grew tired of it I ended up tattoing both him, my mother and 2 friends. 4. The absolute craziest thing I have ever done was to hitchhike to Milan. 5. It is very important for me to acknowledge people around me.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG