Everything

5 sange, der kører på repeat lige nu

Jeg har kastet mig ud i noget nyt på bloggen, igen, igen. Denne gang omhandler det musik. Nu vil jeg i ny og næ til at lægge 5 sange ud på bloggen, som jeg bare ikke kan få nok af lige i øjeblikket.

Musik har i en periode af mit liv betydet ALT for mig, simpelthen ALT. Det var selvfølgelig i mine teenageår, da jeg følte mig misforstået, frustreret, forelsket og alle de miksede følelser, som der nu kan komme til udtryk i enhver teenagekrop. På dette tidspunkt brugte jeg enhver given lejlighed til at høre musik. Min musiksmag har dog ændret sig markant siden dengang. På dette tidspunkt i mit liv var jeg, hvad mange vil betegne som emo. Min religion var rock & roll og de 10 bud inkluderede bl.a., at man aldrig kunne få for meget eyeliner på og at man til enhver lejlighed skulle klæde sig i sort, og kun sort. Mine vægge var klistret til med plakater af bl.a. My Chemical Romance, Green Day, Papa Roach, Avenged Sevenfold, Avril Lavigne, Fall Out Boy med flere – musik, som jeg stadig hører i ny og næ.

Læs også: Min farvefest!

Min musik smag er blevet en del mere poppet siden da og selvom jeg altid har været stor tilhænger af rap, er listen kun blevet længere. Jeg må dog indrømme, at jeg ind i mellem stadig mest af alt foretrækker et sprødt rock nummer fra fx Nickelback. Der er nu intet så godt som noget lækkert elguitar og en rå mandestemme, haha. 🙂

I dag hører jeg ikke nær så meget musik, som jeg gjorde før i tiden. Den faste morgenmusik er blevet skiftet ud med en omgang Go’ Morgen Danmark og så er jeg desuden STOR modstander af at høre musik, når jeg cykler (øjne OG ører i trafikken!). Det er derfor begrænset, hvor meget tid jeg har til at høre musik i hverdagen.

Selvom det ikke bliver til meget musik fra min side af, så synes jeg nu alligevel lige, at I skulle høre de 5 sange, der i øjeblikket kører på repeat hjemme hos mig. Enjoy!


Music once meant like literally everything to me. It was the first thing I did when waking up and it certainly was the last thing I did before going to bed. My music taste may have changed (a whole lot), but I still care for music a lot, even though I unfortunately does not get a lot of time listening to it. Bands like Green Day, My Chemical Romance and Papa Roach woke and caught my passion for music at first – now my taste has widened and I like almost every genre of music. At the moment it is these 5 numbers rocking my earpods. Enjoy!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG