Landscapes

Sommer længsler

summervibes1PicMonkey Collage

Åh, hvor jeg længes efter noget godt sommer. Jeg er vel næppe den eneste? Den anden dag sad jeg og kiggede rundt på nettet og faldt over det ene lækre sommerbillede efter det andet. Palmer, kolde drinks, bounty strande og lækkert frugt. Hvis pengene havde været der til det, så havde jeg siddet på det næste fly sydpå – i hvert fald hvis jeg skulle følge mit hjerte!

Jeg har det seneste stykke tid kunnet læse med på diverse blogs og læse om deres fantastiske sommerplaner og rejsedestinationer, velvidende om at jeg ikke selv kommer ud at rejse i år. Pengene er der simpelthen ikke til det. Dog påbegynder vi i år en ferieopsparing og så kan jeg lige love jer for, at vi skal ud at rejse næste år! Indtil da må jeg sidde og kigge betagende med på jer andres blogge og beundre jeres fine billeder – og så har jeg da selvfølgelig tænkt mig at få mest muligt ud af den danske sommer! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG