Style

Nye solbriller


Hej piger!

Jeg bestilte i sidste uge en pakke fra H&M indeholdende et sæt undertøj, et par sandaler og disse solbriller. Mit forhold til solbriller er lidt en sjov historie; da jeg var lille, afskyede jeg dem virkelig! Jeg følte mig dum og synes ikke, at der var nogle af dem, der klædte mig. Derfor synes jeg også, det var vildt pinligt, at gå rundt med solbriller. Dette problem stod på sådan lidt on and off indtil mine sene teenageår.

Nu er jeg blevet lidt mere modig (også selvom jeg stadig synes, det er pinligt at stå og prøve solbriller i butikker, hæhæ) og har faktisk en mindre samling af solbriller efterhånden. Samlingen udgør efterhånden en 5-6 stykker forskellige solbriller. De er jo ikke bare skide praktiske, men de udgør ofte også prikken over i’et i et rigtigt sommer outfit – og så fås de jo i utallige afskygninger.

Jeg må dog ærligt tilstå at solbrillen over dem alle (i min verden), er et par Le Specs. Dilemmaet er stort; de er jo såååå smukke, MEN også bare så dyre og jeg har ikke lige fundet ud af med mig selv endnu, om jeg gider at betale så mange penge for et par solbriller, som jeg helt sikkert vil formå at ridse i løbet af den første uge 😛

Hav en skøn torsdag. ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG