Personal stuff, Style

Milepæl plus et outfit

T-shirt, H&M (kan købes her) // Jeans, Bilka // Sneakers, Le Coq Sportif (kan købes her)

Åh, hvor har det været en god weekend og det er der mange årsager til! Først og fremmest blev jeg jo yderst lykkelig, da jeg modtog denne pakke, samt andre, som jeg stadig mangler at vise jer på bloggen. Foruden materialistisk lykke, så var vejret jo også helt fantastisk!

Og.. Så skete der jo lige det, at jeg trådte op på vægten (efter langt om længe at have købt én). Det var en glædelig overraskelse! For et års tid siden var jeg på vægten hos min mormor og kunne konstatere, at min vægt var løbet en smule løbsk. Efterfølgende begyndte jeg at cykle og fik mange (læs: MANGE!) skridt ind i min hverdag. Jeg begyndte også at spise en smule sundere, primært morgenmaden fik sig en ordentlig overhaling. Udover det har jeg faktisk ikke gjort så meget, udover at hoppe på vægten nu og da, når jeg var hjemme hos min momse i Sønderjylland. Det virkede. Stille og roligt kunne jeg konstatere, at min vægt begyndte at falde. Specielt det sidste halve års tid, er der sket store ting og sager og nu i weekenden kunne jeg så klappe i hænderne af bare begejstring; vægten var nu faldet med +10kg! Fedt fedt fedt! Super fed milepæl at nå nu her inden sommer. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG