Everything

Marts – måneden, der gik

image

Jeg sidder i skrivende stund på Odense Universitets Hospital og venter på, at Sonny skal komme til. Efter at have været udskrevet i onsdags, fik han en tid til en operation i dag. Så nu sidder vi her og venter. Venter, venter, venter. Derfor tænkte jeg, at det var tid til et lille resumé af måneden, der gik.

Marts. Det har været en travl måned med fart over feltet, men alligevel en rigtig rar én af slagsen. Det var måneden, hvor jeg fik elevplads, havde påskeferie og hvor bloggen desuden fik sig lidt af en makeover (hvilket var tiltrængt!). Det gode vejr bragte en masse solskin med sig, hvilket resulterede i mange flere og bedre billeder på bloggen.

I gennem instagram har jeg udvalgt nogle af de bedste (indretnings)billeder fra måneden, der gik. I kan følge mig på @nikkilunds. 🌸✌️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG