Style

Lykken kom med posten i dag

8910

dette indlæg tidligere på måneden beskrev jeg min ny opståede interesse for mærke -og kvalitetstøj. Nu er det ikke længere kvantiteten, der betyder mest for mig, men derimod kvaliteten. Jeg er en rigtig sko-pige og det er derfor ikke helt underligt, at det er flest sko, der topper listen. Sko i mange forskellige afskygninger godt nok! Selvom jeg netop har erhvervet mig 3 par nye sko (disse lækre sneakers, et par laksko fra Bianco og et par sandaler fra H&M), så sidder jeg allerede og sukker over de smukke Superstar sneakers fra Adidas Originals, samt et par chelseas fra Bianco. Åh, der er ikke noget så lækkert som nye, smukke sko, hæhæ. 🙂

Jeg må dog indrømme at disse SMUKKE sneakers stod aller øverst på ønskelisten lige i øjeblikket. Længe har jeg sukket efter lysegrå sneakers og gik derfor på opdagelse efter nogle selv. Jeg faldt dog hovedkuls for disse fra Le Coq Sportif. Er de ikke bare smukke?!

Lykken er stor, kan jeg godt lige fortælle jer! Jeg glæder mig specielt til at have dem på til mine lyseblå worn out jeans og en hvid t-shirt – det kræver dog lige først, at jeg får taget mig sammen til at barbere min ben. :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG