Interior decorating

Lækre køb til boligen under 200kr

28

Hej piger!

Bloggen har på det seneste handlet om nærmest alt andet end indretning, så jeg tænkte, at det var på høje tid med en lille boligguide. Folk begynder efterhånden tidligere og tidligere med at samle lækre designer varer til deres bolig / værelse. Min lillesøster fylder 13 til efteråret og hun har fx ønsket sig nogle af Kählers fine lyshus til jul det ene år. Når jeg surfer rundt i bloggeruniverset og så støder ind i den yngre generation (14-16 år), oplever jeg også oftere og oftere, at de virkelig har øje for dansk og moderne design. Det er fedt at se! Specielt eftersom når jeg selv tænker tilbage på mine teenageår.. Da havde jeg virkelig alt andet en boligindretning på hovedet! Hæhæ.

Læs også: Inspiration til boligen på budget

MEN det behøver ikke at være dyrt, bare fordi man går op i godt design til boligen og gerne vil have, at det skal se lidt lækkert ud. Man kan faktisk gøre sig nogle rigtig gode køb til billige penge. Jeg har derfor lavet en lille serie af blogindlæg, med lækre køb til under 200kr, som jeg løbende vil smide ind på bloggen.

I første omgang har jeg valgt 7 smukke boligkøb, der virkelig illustrerer nogle af de store trends i øjeblikket; det skal være stilrent, enkelt, sort og gerne med et strejf af enten (eller et miks af) blå og lyserøde toner.

  1. Design Letters tallerken (A-Z), 199kr
  2. Kähler Bellino krukke, 149kr
  3. Royal Copenhagen Contrast krus, 169kr
  4. Normann Copenhagen salatbestik, 149kr
  5. Kähler Omaggio vase, 200kr
  6. Stelton TO GO CLICK krus, 199kr
  7. Sagaform rundt skærebræt, 200kr

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG