Food & Drinks

Kun 56kcalJeg elsker weekend. Weekend er lig med ekstra tid (som regel i hvert fald). Den ekstra tid nyder jeg at bruge på en god kop kaffe, gå en dejlig tur eller at gøre lidt ekstra ud af min morgenmad. I min verden er morgenmaden et dejligt måltid – det er her at jeg får det første brændsel til at starte min dag og hvis morgenmaden er god, så bliver det helt sikkert også en rigtig god dag.

Normalt bruger jeg en del tid på at stå og lave en smoothie bowl (en lidt tykkere smoothie, der bliver toppet med en masse lækre og sunde sager). Selvom det ikke nødvendigvis tager lang tid at lave, så kan det godt virke sådan på de travle morgener. Derfor har jeg nu givet mig i kast med Cheasy’s skyr yoghurt, som de havde på tilbud i Bilka i sidste uge. Skyr yoghurten indeholder blot 56 kcal pr. 100g. Det er dæleme ikke noget at klage over! Den fås i nogle lækre varianter; hindbær / granatæble, blåbær / vanilje, samt jordbær / rabarber. Indtil videre har jeg kun fået afprøvet først nævnte og den er virkelig lækker!

For at være helt ærlig – så er det jo egentligt også lidt lettere, hurtigere OG sparer mig for noget ekstra opvask. Win win. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at de står på indkøbslisten.

Hav en lækker lørdag. ♥

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG