Everything

Klip, klip, klip!

26

I dag var dagen, hvor jeg endelig kom til frisøren igen! Jeg skulle ikke have ordnet det helt store, men en klipning var på sin plads! Faktisk har jeg ikke været ved frisøren eller fået klippet mit hår siden oktober.. Det er over et halvt år siden nu!

Så lige inden konfirmationsforberedelserne, smuttede jeg en tur til frisøren. 15-20cm røg der. Puh, de var nu heller ikke så kønne længere, de stakkels spidser. Nu er jeg så klippet og klar til den helt store omgang i morgen. Farvet blev det ikke, men jeg er nu temmelig glad for den kulør, som håret efterhånden har fået – og så er det jo skide praktisk; man kan nemlig ikke se overgangen mellem mit eget og det farvede længere. Så har jeg heller ikke alt det bøvl med at farve det. :o)

Må I alle have en dejlig aften!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG