Style

Just ordered: H&M

Hat, her // Kjole, her // Leggings, her // Bukser, her // Højtaljede bukser, her

Efter at være havnet i Bilkas dameafdeling må det da lige siges, at jeg er begyndt at gå vildt meget op i tøj. Når man står med det i hænderne til dagligt og får 30 forskellige nye stykker tøj hjem hver uge (som minimum), pakker det ud, laver oplæg, fylder op og rydder op, ja, så sker der altså noget med én. Jeg har altid elsket tøj, men det sidste års tid er det som om, jeg har været sådan lidt in between og ikke helt kunne finde ud af, hvilken vej jeg ville gå med hensyn til tøj. Det har jeg så fundet ud af nu!

Det, der startede tøjsøgningen i går, var manglen på bukser. Jeg er typen, der måske køber dem lidt for billige (gerne H&M’s treggings til omkring 129kr), undgået jeans en årrække og så har jeg en mani med at gå i de samme to par bukser hele tiden. Det slider altså hårdt på dem, specielt når de ikke lige er den bedste kvalitet i forvejen. Det bløde treggingsstof slides desværre en hel del hurtigere end denim. Når syningerne i inderlårene så er gået op og de er godt hullet, så har jeg da bare syet dem sammen igen og igen og igen og igen. Nu går det altså ikke længere.

Derfor satte jeg mig ned i går og kiggede lidt rundt på H&M’s hjemmeside, primært i søgningen på bukser; nogle til hjemlig hygge og afslapning, nogle enkle nogle som også kan bruges til arbejde og så nogle fede hullede nogle. Når man så først er kommet i gang, så er det jo næsten ikke til at stoppe igen, så jeg endte da også med at klikke en fin og enkel kjole hjem til sommer (som jeg ikke kan vente med at have på til et par hvide sneaks og mine nye solbriller) og en hat, som jeg i længe har kigget på. Så håber jeg bare ikke, at jeg ser TOTAL åndssvag ud i den. 😛

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG