Tips & Guides

Inspiration til boligen på budget

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Rabble.dk

Inspiration. Det er vel det, der har været forudsætningen for alle blogs, eller tager jeg fejl? Jeg selv startede hele bloggeriet, fordi jeg var blevet inspireret af smukke boligindretningsbilleder på Instagram. Det fyrede op for lysten til at tage mine egne; at vise mine egne til andre og ikke mindst for at få feedback, som blot inspirerede mig endnu mere. En god cirkel begyndte og har resulteret i, at jeg er blevet hængende. Med tiden faldt jeg også over mange inspirerende blogs, som inspirerede mig til at tage bedre billeder, klæde mig bedre og til at leve bedre. Det er en fantastisk verden at begive sig rundt i – det er helt sikker også derfor, at du selv er blevet hængende. 🙂

Har du været forbi bloggen før, så har du helt sikkert fået et godt indtryk af, hvor meget jeg egentligt går op i indretning. En hel del! Jeg elsker det. Det kribler i fingrene på mig for at sætte mit præg på mine nærmeste omgivelser og jeg bruger derfor også selv en hel del tid på at søge efter inspiration på bl.a. Instagram, eller ved et surfe rundt på diverse netbutikker. Jeg har sparet jer for tiden og har her nedenstående mikset 3 forskellige collager sammen – efter budget!

11

Georg Jensen kande // Georg Jensen ur // Royal Copenhagen kop // Nespresso maskine // Ferm Living tæppe

Indret med luksus
Når jeg surfer rundt på nettet efter inspiration er Magasin helt sikkert en vinder, som jeg til tider også nyder at tage en slentretur igennem. Her sukker jeg over deres yderst velvalgte designervarer, for de ville nu pynte godt i lejligheden, altså hvis du spørger mig. Deres priser er dog ofte lidt til den pebrede side og det bliver derfor ofte kun til lidt kiggeri og en omgang sukken. Hvis du har det ligesom mig og ikke kan få hænderne ned over Magasin, så kan du lige nu få adgang til fordelagtige kampagner igennem Rabble.dk.

12

Turtelduerne // Muuto vase // Aben Kay // Quiltede puder // Menu kurv

Indret på kompromis
Er man dog ude efter lækkert design til mere overkommelige priser, så skal man rette blikket mod Designdelicatessen, der byder på alt fra smukke illustrationer til fine figurer. Siden huser mange af de populære og velkendte mærker, såsom Kay Bojesen, Menu, Ferm Living mv. og der er uden tvivl noget til enhver smag.

13

Bloomingville vase // Spejl // Bestik // Avisholder // Sengetæppe

Indret på budget

Nogle gange vil man dog bare have lidt mere for pengene. Flere flotte ting til indretningen. Det gælder for eksempel hvis man gerne vil ændre udtrykket i sin lejlighed, men ikke har alverdens skejsere til den store makeover. Hvis man gerne vil have lidt ekstra ud af sine hårdt tjente penge, så foreslår jeg, at du søger over til Ellos. Rabble.dk byder desuden på flere fordelagtige rabatter til Ellos lige i øjeblikket.

Jeg håber, at I blev inspireret! Hav en dejlig søndag ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG