Tips & Guides

Fine konfirmationsgaver under 500kr

konfirmandguide

Vi står og skal til to konfirmationer de næste par uger, ligesom flere af jer sikkert også skal. Jeg må sande at sige, at jeg er lidt i vildrede over den ene konfirmationsgave. Den ene konfirmand er en dreng (min skønne lillebror) og den anden er en pige (Sonnys ældste niece). Gaven til min lillebror er fikset, men hvad dælan skal vi give niecen?

Én ting, der her er vigtigt at vide om mig, er, at jeg haaaaaaaader at give penge i gave og jeg gør det ALDRIG og kunne aldrig få mig selv til at gøre det nogensinde. Aldrig. Det er fint nok, at andre gør det – det skal man da så sandelig også have lov til. For mig virker det bare en smule upersonligt.

I min vildrede besluttede jeg mig for at google konfirmationsgaver. Det skulle jeg da vidst aldrig have gjort. Hold da op, hvor blev jeg frustreret; det var næsten ikke til at finde én eneste gave under 1.000kr. Shit, mand. I min søgen fandt jeg også flere ønsker fra diverse konfirmander to be. For at være ærlig, så var jeg målløs. Rent ud sagt målløs. De ønsker, som de har! Macbooks, iPads, iPhones, spejlreflekskameraer, Michael Kors ure og tasker, cykler og jeg ved ikke hvad. Jeg tror vidst godt, at man kunne kalde mig forarget, for jeg var mildest talt forarget. Det er helt gale mathias, at folk kører konfirmationer (og for den sags skyld også både fødselsdage og julegaver) så langt ud. Hvad skal det gøre godt for? Jeg kan da forstå, at forældre og bedsteforældrene giver lidt dyrere gaver, men når man ikke kan finde idéer til konfirmationsgaver på omkring 3-500kr længere, så er det da kørt lidt ud på et vildspor, der nok bliver lidt svært at komme tilbage fra.

Jeg synes faktisk, at folk burde skamme sig lidt – og ikke mindst forældrene, der ikke har læst deres børn at være taknemmelige for mindre. Samtidig tænker jeg, at der nok er mange, ligesom jeg, der sidder og er en smule frustrerede over, hvad dælan de skal give kærestens søsters barn, venindens datter eller fætter Børge i konfirmationsgave uden at sprænge bankkontoen. Derfor har jeg smækket nogle collager sammen med inspiration til fine og fede konfirmationsgaver til maks 500kr.

konfirmandpigen

Konfirmand: Pigen

1. Urban Decay Naked Palette, 385kr (kan købes her)

2. Royal Copenhagen fyrfadsstager, 350kr (kan købes her)

3. Menu POV stage, 300kr (kan købes her)

4. Marc Jacobs øreringe, 379kr (kan købes her)

5. Kähler lyshus, 250 (kan købes her)

6. Prada Candy Florale parfume, 415kr (kan købes her)

7. Hoptimist Bimble, 300kr el. 450kr for stor (kan købes her el. her)

8. Lyngby vase 15cm, 400kr (kan købes her)

9. Kay Bojesen hund, 300kr (kan købes her)

10. Marc Jacobs Daisy Dream parfume, 430kr (kan købes her)

Andre gaveidéer: Stelton TO GO click krus, 200kr (her), Bjørn Wiinblad lågkrukke, 250kr (her), Kähler Omaggio stor vase m. sølv striber, 350kr (her) & Georg Jensen Cafu fyrfadsstager, 400kr (her).

 konfirmanddrengenKonfirmand: Drengen

1. Viktor & Rolf Spicebomb parfume, 495kr (kan købes her)

2. Happy Plugs deluxe edition, 299kr (kan købes her)

3. Stelton TO GO click krus, 200kr (kan købes her)

4. Hoptimist Bumble, 400kr (kan købes her)

5. Paul Hewitt anker armbånd, 499kr (kan købes her)

6. Adidas Originals t-shirt, 249kr (kan købes her)

7. Remington barbermaskine, 499kr (kan købes her)

8. Diesel Fuel For Life parfume, 415kr (kan købes her)

9. Le Specs Tweedledum solbriller, 499kr (kan købes her)

10. Stormtrooper Lego vækkeur, 300kr (kan købes her)

Andre gaveidéer: Alessi Crono ur, 430kr (her) & Nachtmann Noblesse krystal glas, 279kr (på tilbud her lige nu til 200kr!)

.

Jeg håber, at I kunne bruge gaveguiden til noget og ønsker jer alle sammen nogle gode konfirmationer! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG