Everything

En helt speciel dag

27

Der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, hvilket skyldes, at min skønne lillebror blev konfirmeret i søndags. Det er en dag, som vi længe har set frem til; en dag, som specielt min lillebror har glædet sig noget så inderligt til. Aldrig har jeg før mødt en konfirmand, der har glædet sig sådan til at blive konfirmeret, men for min lillebror var dagen helt speciel.

Jeg ved egentligt ikke, om jeg nogensinde har haft skrevet her på bloggen omkring min lillebror og hans diagnose. Han er nemlig ikke som alle andre drenge på hans alder. Min lillebror er nemlig autist og har bestemt ikke haft det nemt her i livet. Normalt er han ikke til større forsamlinger, så det kom helt bag på mig, da jeg fandt ud af, hvor meget dagen betød for ham og hvor meget, han så frem til den. I sidste uge røbede han nemlig, at han havde glædet sig sådan til, at det blev hans tur, lige siden JEG blev konfirmeret – for 9 år siden!

Læs også: En atypisk familie

Og sikke en dag han fik! Det er én af de bedste konfirmationer, jeg har været til (min egen slår den i hvert fald helt klart!) og det var så skønt at se, at han trivedes og nød hans store dag (også selvom han måske ikke ser sådan ud på billedet – sådan nogle er han nemlig heller ikke så god til, hæhæ).

Jeg håber, at I også har haft nogle gode konfirmationer ude i det ganske land! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG