Everything

Det er helt okay

6

Det er blevet onsdag og nøj, hvor er jeg træt. Puha. Jeg føler, at jeg nærmest ikke har sovet de sidste to uger. Kender I det? På arbejdet er der også fuld fart fremad, vi er godt i gang med næste uges avis og i dag skal vi rigtig i krig med den, så vi bliver færdig i god tid denne uge. Der er en masse ting, der farer igennem hovedet på mig for tiden. Det kan godt blive lidt for meget, så i går, eftersom jeg var klar i god tid, besluttede jeg mig for at gå på arbejde. Musik i ørerne og benene i rask trav – og det var skønt!

Efter at have været ude at besøge Sonny dagligt på hospitalet, både i sidste uge og i denne, har jeg i dag valgt at blive hjemme, så jeg kan få ordnet opvasken og vasketøjet, som nok har fået lov til at stå lidt for længe, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg har lidt dårlig samvittighed over at tage direkte hjem fra arbejde i dag i stedet for at besøge ham, også selvom han flere gange har sagt, at det er helt okay. Tanken om at han allerede er kommet sig forholdsvist godt efter operationen i mandags varmer og det var dejligt at se ham i går aftes, på benene, træt, men i godt humør. Han får muligvis fjernet rørene/ledninger (eller hvad dælan man nu kalder dem) i dag og så bliver han sandsynligvis udskrevet i morgen.

Onsdagen er godt i gang og i stedet for at gå og være sur og trist, så har jeg valgt at vende det til noget bedre, han kommer jo trods alt hjem i morgen – så dagen i dag vil jeg bruge på at lade op, så jeg er der 100% for ham i morgen. 🙂

Hav en dejlig dag, skønne læsere!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG