Food & Drinks

Back to the 50s

303132

Mandag var dagen efter Simons konfirmation – det var også hans Blå Mandag. Han ville oprindeligt rigtig gerne have haft familien med i Legoland, så vi rigtigt kunne hygge sammen alle sammen. Det var dog også meningen, men først var vejret elendigt med storm, regn og hagl og da vi så havde lavet madpakker, fik han det pludselig lidt skidt og ønskede derfor ikke at tage i Legoland alligevel. (Det var egentligt også helt okay med mig – så skulle vi ikke slås med det forfærdelige vejr. :p).

I stedet ønskede han, at vi tog i Kolding Storcenter, så kunne han få brugt lidt af hans penge og vi kunne tage ud at spise sammen. Det var en rigtig hyggelig tur, som vi søstre også nød godt af (for hvem kan ikke lide at shoppe??). Efter at have travet centeret tyndt, ønskede min bror, at vi tog ind og spise på hans yndlings café; en sød lille 50’er inspireret én af slagsen ved navn 55. Drengene fik store burgere, medens jeg holdt mig til en omgang pomfritter og en banan milkshake. Det smagte dæleme godt og så var det vildt hyggeligt at sidde i de gennemførte omgivelser.

Så hvis I alligevel skal et smut i Kolding Storcenter inden for den nærmeste fremtid, så kan et smut forbi denne søde 50’er inspirerede café kun anbefales! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG