Style

April ønsker

5

Adidas Originals leggings / Daniel Wellington ur / Adidas Originals t-shirt / Calvin Klein top / Calvin Klein trusser / Adidas Originals sneakers / Richmond & Finch iPhone cover

.

Jeg er gået hen og blevet lidt af et mærke dyr. Det må jeg nok ærligt tilstå. I starten drejede det sig egentligt kun om Apple produkter (og SÅ fanatisk er jeg skam heller ikke) og senere hen udviklede det sig til make up, boligindretning, samt parfume. Det er egentligt også først inden for de sidste par måneder, at interessen for tøjmærker begyndte at blomstre op – og så har det virkelig taget til siden. Det er måske lidt af en forbandelse.. En dyr forbandelse vidst nok! Men, men, men.. Det er altså bare sådan nogle pæne ting, hæhæ. 🙂

Oven over har jeg lavet en lille collage med de lækkerier, der i øjeblikket ligger absolut øverst på ønskelisten. Specielt uret og det fine Calvin Klein undertøj topper listen. Det sidstnævnte håber jeg særligt på snart at få fingrene i. Hvis I selv skulle være interesseret i nogle af tingene, er der direkte links til produkterne under collaget. ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG