Everything, Landscapes

Vi kommer virkelig til at savne dig

I går havde jeg sidste dag i Bilka. Ærlig snak: så føltes det sgu lidt underligt. Jeg er kommet til at holde utrolig meget af både arbejdsplads og de mennesker, som jeg var omgivet af derude. I går var jeg så nået til den sidste dag i min praktikperiode derude og gik og var en smule spændt på, om jeg nu blev tilbudt en elevplads. Til min store ærgelse fik jeg ikke svaret i går, som jeg jo ellers havde håbet sådan på. Jeg kan derimod forvente et opkald en gang i næste uge, fik jeg at vide. Nu er jeg så inde i endnu en omgang nervepirrende elevpladsforhåbning. Det kunne have været rart i går, hvis jeg bare havde fået rent besked, i stedet for at jeg nu går og håber og håber – specielt hvis det så ender ud i endnu et nej. Der er desværre ikke noget at gøre ved det. Denne gang er jeg en erfaring rigere efter alt det med Inspiration (fik du ikke læst dette, så kan du læse historien lige her) og jeg føler, at jeg er bedre forberedt denne gang på et nej. Jeg må nu indrømme, at jeg alligevel ville blive en smule ked af det, hvis det skulle vise sig, at jeg ikke får pladsen.

Det var nu også en smule rørende i går, hvilket jeg overhovedet ikke havde regnet med – nok mest af alt, fordi jeg havde håbet på at få et ja, inden dagen var omme. Jeg fik den ene krammer efter den anden fra mine, nu tidligere, kollegaer, samt nogle gode ord med på vejen. “Du skal da herud, det kan ikke være anderledes”. “Vi kommer virkelig til at savne dig”. “Du passer bare så godt ind herude”. Det rørte mig sgu og på et tidspunkt var jeg lige ved at knibe en tåre, men kæmpede hårdt imod at virke alt for ked af det. Cykelturen hjem igen var lidt underlig – er dette mon sidste gang, at jeg cykler hjem fra en arbejdsdag i Bilka? Hovedet snurrede rundt og jeg kunne ikke helt få hold på tankerne. Ét eller andet sted kom det faktisk lidt bag på mig, at jeg var blevet SÅ glad for det derude – det havde jeg aldrig i mit liv regnet med, da jeg en dag i november fik at vide, at jeg skulle i 3 måneders praktik derude.

Om jeg får elevpladsen eller ej, så kan jeg tage en masse gode erfaringer med derfra og på ét punkt føler jeg mig meget rigere. Bilka var min første rigtige oplevelse med at arbejde i butik. Det var alt andet, end jeg havde forventet – og mere til! Jeg har lært så mange ting, blevet udfordret og jeg har udviklet mig personligt. Uanset hvad resultatet bliver med hensyn til elevpladsen, så føler jeg alligevel lidt, at jeg har vundet.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG