Style, Tips & Guides

Spar penge mens du shopper

ønskeliste

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Rabble.dk
.

Hvis bare jeg var millionær.. Hvis jeg var så heldig at vinde en million i morgen (hvilket er helt usandsynligt, eftersom jeg ikke spiller og ej heller har en rig onkel i Amerika), så ville ovenstående være nogle af de første ting, som jeg gik ud og købte, piger! Man kan simpelthen finde så mange lækre ting – specielt på nettet, som er et ægte slaraffenland for shopaholics inklusiv mig selv. Jeg når ikke langt efter den første i måneden, før jeg allerede har købt mig fattig i diverse lækkerier – og er der egentligt noget at sige til det? Verdenen er fuld af fristelser og jeg har så svært ved at stå imod.

Fat mod! Hvis du ligesom jeg har en stor trang til shopping, men knap så stor en pengepung, så kan du nu spare lidt penge med fordelagtige rabatter fra Rabble.dk!

Hvis bare man har fulgt med på bloggen i et par uger, eller blot titter lidt frem nu og da, så har man nok længe fundet ud af, at jeg er en ægte sucker for minimalistisk indretning, høj kvalitet og flot design. Ét af mine absolut favoritsteder til at shoppe stilrent nips til hjemmet må uden tvivl være Design Delicatessen. I øjeblikket kan du endda høste lækre rabatter igennem Rabble, så du kan få lidt mere for dine hårdt tjente penge. 🙂

En anden side af mig, som jeg måske ikke så ofte viser her på bloggen, omhandler min kærlighed til tøj og fine accessories. Enhver ved, at Nelly er det bedste sted at finde de hotteste items for tiden. Jeg skal blandt andet have bestilt nogle af de flotte Iphone covers hjem fra Richmond & Finch. Og så har de jo oven i købet fri fragt – en ting som vi shoppende eeeeeelsker.

Sko må helt sikkert være mit ømme punkt, når vi snakker om tøj og tilbehør. Er de sorte og chic, så skal de helt sikkert med hjem – det er nærmest en forbandelse, men en god én af slagsen. Jeg foretrækker et stort udvalg, når jeg shopper sko og jeg bruger derfor mange timer på Zalando med at sukke over alle deres smukke sko.

Foretrækker man derimod at shoppe både tøj, nips og neglelakker på samme tid, så skal man helt klart vende blikket mod Ellos.dk. De har nogle af de bedste mærker, heriblandt Adidas, Essie, Marc Jacobs og Nike. Udvalget er stort og det samme gælder rabatterne. Ellos boomer af fordelagtige rabatter for shoppende og du kan lige nu finde en lang række rabatter hos Rabble.dk.

God shopping! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG