Style

She’s a dreamer

Jeg vandt for noget tid siden en konkurrence hos Jennifer Geertsen, hvilket var yderst uventet (men er det ikke altid sådan, når man vinder en konkurrence?). En aften, da jeg var godt træt og smadret, tikkede der pludselig en e-mail ind i min indbakke. Det var ikke de sædvanlige nyhedsbreve eller spam e-mails, som der plejede at tikke ind. Jeg åbnede e-mailen og fik en glædelig nyhed; Tillykke, du har vundet en valgfri Dreamer. Fedest!

Egentligt havde jeg aldrig stødt på brandet, før jeg deltog i konkurrencen på hendes blog, men jeg må tilstå, at det er en vældig lækker clutch, som jeg i sidste uge modtog. Jeg valgte den store version af deres Baby Pink Dreamer, som jeg har valgt at bruge som cover til min iPad og den passer lige præcis! Farven er virkelig fin og jeg er elle vild med de smukke detaljer og det fede qoute i det ene hjørne.

Glad – det er jeg i hvert fald blevet for den. Så fin og enkel. Den er lige mig! Og så er min iPad vidst blevet glad for endelig, efter 2 år, at have fået et cover, hæhæ. 🙂

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG