Interior decorating

Påsken gik ikke helt som forventet

353334

Efter at have passet vores skønne niecer både onsdag og torsdag, tog vi et smut til Sønderjylland for også at være lidt sammen med min side af familien. Det startede meget godt ud med en påskefrokost/fødselsdagsfest for min lillebror, som fyldte 14 år. Gud, hvor bliver han da bare stor! Hvor blev tiden dog af? Vi havde en virkelig hyggelig langfredag, hvor alle var i et strålende humør, fik noget godt at spise og virkelig bare morede os. Sådan nogle dage måtte der gerne være nogle flere af. 🙂

Lørdag tog så lidt af en drejning; vi skulle atter hjem mod kære Odense, men allerede om formiddagen oplevede min kæreste stærke smerter i højre bryst. Det er ikke noget nyt for ham og han har tidligere fået det undersøgt og konstateret, at det var symptomer på stress. Smerterne tog dog til, han kunne ikke ligge ned, fik svært ved at trække vejret, så efter megen overtagelse og et ordentligt spark i røven, fik jeg endelig sendt ham til vagtlægen søndag eftermiddag. Jeg skulle blive hjemme, så han havde noget godt aftensmad i vente, det var sådan, han ville have det. Okay så, tænkte jeg. Han kom dog ikke hjem til aftensmad; efter at have været en tur i røntgen og i akutmodtagelsen, fandt lægerne ud af, at hans højre lunge var kollapset. Tro da fandens at han havde haft så ondt. Inden han vidste af det, fik han skåret et hul i siden og fik sat et rør ind, som skulle suge luften ud af hans bryst.

Det var nok ikke lige dén afslutning på ferien, jeg havde regnet med. Tvært imod. Jeg skyndte mig ud til ham på sygehuset i går med de vigtigste ting, han kunne få brug for, imens han er indlagt derude. Han skal jo trods alt være indlagt i nogle dage. Præcis hvor lang tid ved vi ikke; indtil hans bryst er tømt for luft og hans lunge folder sig ud igen. Det kan tage noget tid, men heldigvis er han ved at få det bedre nu. Det er også rart at vide, at der nu er styr på det hele og at han er i gode hænder. Jeg glæder mig bare noget så inderligt til, at han atter er hjemme igen. ♥

Jeg håber, at I har haft en bedre afslutning på jeres ferie, end vi har!

.

36

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG