Everything

Når det hele er, som det skal være

161517

Søndag. Det var en dejlig dag – en virkelig skøn én af slagsen! Camilla kom kort før middag og vi startede ud med at sidde og hygge og snakke i sofaen om alt og ingenting. Vores samtaler går ofte nogenlunde sådan her; “Hun er virkelig bare så belastende!” “Apropos belastende.. Jeg har lige opdaget, at mine bukser er sprækkede” “Øv, hvor surt! Kan du forresten huske, at jeg sagde, at jeg var begyndt at løbe? Det gør jeg så ikke længere”. Og sådan kører det frem og tilbage, hvor vi hopper ud og ind af emner. Jeg synes egentligt, det er lidt sjovt og ofte må vi også spørge hinanden; “Hvordan i al dælan kom du nu ind på det?” 🙂

Nå, men altså efter at have snakket og snakket og snakket løs om alt muligt, valgte vi at tage ind til byen, hvor vi startede ud med at tage på café (hvor vi for øvrigt fik snakket en hel del mere, hæhæ) og efterfølgende tog vi i biffen. Vi kunne ikke helt beslutte os for hvilken film, vi skulle se. Valget stod mellem Flaskepost fra P og Deadpool. Eftersom vi ikke kunne komme til nogen beslutning, foreslog jeg, at vi slog sten, saks, papir om det. Så var hun Deadpool og jeg Flaskepost fra P. Selvom hun synes, at det var lidt pinligt (læs: meget!) at stå og rafle om det ude foran disken, så fik vi det alligevel gjort. Det blev Deadpool og hold nu op, hvor var den sjov. For at være ærlig, så havde jeg været skeptisk over for filmen. Min kæreste har snakket en del om den og selvom jeg plejer at være fan af superhelte (og superskurke) film, så sagde den mig intet. Jeg havde ikke engang set én eneste trailer, så jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle regne med.

Endnu engang viser det sig, at man ikke skal skue hunden på håret eller dømme en bog på omslaget. Det viste sig at være en virkelig grinern film og efterfølgende vidste jeg ikke helt, om jeg burde skamme mig over, at jeg havde haft så let ved at grine af SÅ makabre ting i filmen, hæhæ.

Alt i alt så havde vi en vildt hyggelig søndag, som vi sluttede af med at gå en tur nede ved havnen, hvor vi planlagde diverse sommer “must do’s” og “see’s”. Det er altid rart at mødes med en dejlig veninde – specielt når det er sådan en skøn én som min Camilla ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG