Everything

Min februar – set igennem Instagram

12769409_10209200807160209_1530888202_n

@nikkilunds

Februar. Det var en måned med op og nedture – og mange af dem! En travl måned, hvor jeg følte mig en smule flad for energi, arbejdede en del, så familien og så meget mere. Det var heldigvis en måned, der var præget af høj solskin, hvilket gav muligheden for at få taget nogle fine billeder.

Måneden igennem fik jeg gennemført boligfornyelser og kunne efterhånden begynde at se en fin sammenhæng, den røde tråd, igennem hele lejligheden (selvom der dog stadig er lang vej endnu). Det var måneden, hvor jeg optrådte på direkte TV i forbindelse med Inspirations elevbootcamp. Hele måneden gik jeg og var meget spændt; ventede hele tiden på svar fra Inspiration om hvor vidt, jeg var gået videre til næste runde. Jeg nåede da også til vejs ende, men desværre måtte det slutte her; jeg fik desværre ikke den eftertragtede elevplads, som jeg ellers havde satset så meget på. Det var en skam, men jeg har lært så meget af forløbet og føler faktisk, at jeg igennem erfaringerne har forandret mig en smule – til den gode side.

mellemlinjerne

Noget af det, der nok prægede min måned mest, var lækker morgenmad og eftermiddagssnacks i stakkevis. På denne front har det været en forholdsvis sund måned (i forhold til hvordan vi ellers plejer at spise). Det er virkelig fedt at se en udvikling gå denne vej, langsomt men støt. Jeg kan allerede mærke en kæmpe forskel på min krop, hvilket er super skønt.

Min februar måned har været travl, men fuld af oplevelser og erfaringer, som jeg kan tage med mig videre 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG