Landscapes

Forår i luften

Vi var i forgårs ude at gå tur i det vidunderlige forårsvejr, der præger Danmark lige i øjeblikket. Det er jo med at nyde det, i mens det står på. Hvem ved? Måske er det ovre i morgen, eller i dag? Det danske vejr er jo ganske forudsigeligt. Der har det seneste været noget så koldt udenfor og jeg har efterhånden vænnet mig så meget til kulden og blæsten og regnen, at jeg har meget svært ved at forestille mig en sommer med lårkorte kjoler og strandture. Dog stiger forventningerne og håbet forplanter sig atter i mit hjerte, når vi oplever sådan en skøn dag, som tittede frem i forgår.

Ude på gåturen strejfede en tanke mig; gud, hvor har jeg det egentligt godt for tiden. Jo, man har da altid nogle småproblemer og ting, der går én på, men alt i alt, så synes jeg faktisk, at jeg har det rigtig godt. Jeg er blevet en mere bevidst kvinde, der ved, hvad hun vil have og hvad hun vil opnå, også selvom det til tider kan være svært. (Og så er det forresten første gang, at jeg kalder mig selv en kvinde. Jeg har haft lidt svært ved at finde ud af overgangen mellem pige/teenager/kvinde, men nu hviler jeg bedre i udtrykket om at være en kvinde).

Alting bliver også bare lidt bedre, når vejret er godt og man så snubler over et fint lille område, der nærmest er overdynget med de fineste lilla krokusser, som jeg bare måtte have nogle billeder af. Fuglene synger på livet løs og krokusserne er efterhånden over alt. Vi må helt bestemt befinde os lige midt i foråret 🙂

Hav en skøn tirsdag! ♥

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG