Everything

En ynkelig blogger

12921023_10209519674491693_2135843812_n

Det er blevet tirsdag – jeg har det, som om det er mandag. Er jeg den eneste? Jeg bliver altid en smule “rundtosset”, når ugen starter lidt senere end normalt pga. forlænget weekend eller ferie. Det er selvfølgelig ikke blevet bedre efter sådan en weekend. (Ved du ikke helt, hvad jeg snakker om? Så kan du læse det lige her). Så udover at være en smule rundtosset føler jeg mig også lidt ynkelig efter to nætter med dårlig søvn.

Dog hjælper det at tænke på, at det går fremad med Sonny ude på sygehuset. Han har her til morgen skrevet til mig, at alt efter hvordan resultaterne er i dag, så bliver han muligvis udskrevet. I går da jeg var ude at besøge ham, virkede det også til, at han havde fået det lidt bedre – på trods af at han stadig havde stærke smerter; apparatet var blevet udskiftet og den har efterhånden gjort sin pligt og lungen var så småt ved at folde sig selv ud igen. Nu er de to største udfordringer så bare, at han 1. Skal holde op med at ryge og 2. Tage 10-15kg på. Det er ingen hemmelighed, at det bliver svært. Manden har jo for helvede spist sønderjysk fedt og remoulade på samtlige håndmadder det sidste års tid og æder slik og chips stort set hver dag og alt han har taget på de sidste 5 år er sølle 5kg. Og rygningen. Den historie kender vi jo alle sammen. Det er nemt at starte, svært at holde igen.

Uanset hvad, så glæder jeg mig bare helt vildt, til at han kommer hjem, så jeg kan pusse nusse om ham og give ham noget godt mad. Der er så tomt i lejligheden uden ham. ♥

I mellem tiden kan jeg jo så glæde mig over, at jeg starter ude i Bilka igen i morgen. Det bliver dejligt at komme ud i de vante omgivelser igen blandt de mennesker, som jeg har været omgivet af de sidste 3 måneder. 🙂

Hav en dejlig tirsdag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG