Food & Drinks

En samtale i vente

Så blev det onsdag. Den sidste dag inden alle helligdagene falder på stribe. Indtil i går eftermiddags havde vi faktisk ingen planer for dagen. Overhovedet. Pludselig tikkede der en mail ind i min indbakke. Det var sektionschefen hos Bilka, som gerne ville høre, om jeg havde tid til vores samtale enten onsdag eller lørdag. Onsdag passede mig helt klart bedst (og så kan det også være, at jeg får mit svar hurtigere, hæhæ). Så om halvanden time går det atter løs. Jeg håber på, at der kommer noget godt ud af det, samt at svaret falder sådan forholdsvis hurtigt. Nu synes jeg altså, at jeg har gået og fået spændingen trukket godt ud, både fra Inspiration OG Bilka – jeg vil altså bare gerne vide besked; har jeg en elevplads, eller ej?

Foruden samtalen i dag, så skrev min svoger pludselig i dag og spurgte, om vi kunne passe pigerne i dag, så han kunne komme ud at løbe en halvanden times tid. Min kæreste skyndte sig at sige ja. De er seriøst bare de skønneste små og desuden også vildt sjove, specielt Alma – man kan da i hvert fald godt mærke på hende, at hun er blevet stor!

Nu vil jeg skynde mig at få spist min appelsinhavregrød og så se at komme afsted mod Bilka 🙂

Hav en skøn onsdag ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG