Everything

En flad fredag

1311

Torsdag var en underlig dag for mit vedkommende. Jeg vågnede op og havde det som om, min hals var blevet som en ørken. Den føltes så tør, at det gjorde ondt at trække vejret – ikke lige den bedste måde at starte dagen på, må jeg sige. Jeg satsede på at noget at drikke ville virke, men det ville ikke bare sådan lige gå over. Hele dagen rendte jeg rundt og håbede på, at lidt vand eller noget varmt kaffe ville hjælpe halsen, men niks.

Inden arbejdsdagen var ovre, følte jeg mig helt udmattet, træt og slukøret. Jeg kunne ikke vente, til jeg endelig havde fri – jeg var SÅ flad, hold da op.

Hele natten igennem har min hals så holdt mig vågen. Ud og ind af søvnen og da jeg så vågnede ved sekstiden igen, gjorde min hals endnu mere ondt. Jeg ringede derfor ind til Bilka og meldte mig syg for i dag. Det føles som om, der er en omgang halsbetændelse på vej – synes nu ellers ikke, det er så længe siden sidst. Øv øv. Håber det snart går over igen, så jeg kan nyde søndagen med min søde veninde Camilla.

God weekend til jer alle ♥

.

12

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG