Everything

Det rene luksus

12

Vi har det godt. Vi har det faktisk rigtig godt! Min yngste søster kom i går ind med toget og så har den ellers stået på rendyrket hygge lige siden. Det er ikke så tit, at jeg får besøg af min familie, nu hvor de har 3 timers kørsel alt i alt. En skam, det er det – derfor er det rigtig dejligt, at min lille lillesøster er kommet hele vejen for at hygge weekenden over med mig.

10 år. Det er den aldersforskel, der er på min søster og jeg. Det er faktisk en stor aldersforskel, men jeg synes ikke, at det har spændt ben for vores forhold – tvært imod. I går var vi ude at gå, fik handlet lidt blomster og noget godt mad, som vi efterfølgende stod og hyggede os med at lave. Her til morgen startede vi så ud med at lave en lækker (læs: LÆKKER!) brunch, så sidste uges Talent og efterfølgende tog vi et smut ud i Rosengårdcentret og fik tilfredsstillet vores shoppingbehov.

mellemlinjerne

Om aften bestilte vi så pizza og havde efterfølgende disket op med denne lækre anretning. Balance, du ved? Hæhæ. Det var nu ellers lækkert med en masse frugt og bær, lidt chokoladesovs og et drys nødder. Mums mums mums. Og så selvølgelig i selskab af Talent, hvor vores to favoritter heldigvis banede vej til finalen! (Motus og Kompagni Stor). 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG