Everything

10 år og 113km

tottemus

En helt vidunderlig weekend er nu officielt slut. Den blev brugt fuldt ud på min kære lillesøster, Tilde, som jeg ser alt for sjældent (den søde lille brunette på ovenstående billede). 10 år og 113,3km adskiller os – og de 113,3km gælder altså ikke kun Tilde og jeg, men også vores søster Melanie og vores bror, Simon. Det kan til tider være rigtig hårdt, men så er det rart, at vi virkelig forstår os på at råhygge, når vi så endelig er sammen.

Da jeg blev gammel nok til at flyve fra reden, var jeg ikke i tvivl om, hvor i verden jeg hørte til. Odense kaldte og jeg var i en ruf om at komme ud af lille Åbøl og det, for mig, lidt for kedelige Sønderjylland. Man må sige, at jeg faldt hurtigt til. Som man siger; Fyn er fin og Fyn ER faktisk fin, rette fin endda (som man ville have sagt, dér hvor jeg kommer fra). Min ældste søster, Melanie, fløj også fra reden sidste år, dog ikke så langt væk som jeg. Knap en halv kilometer og er i øjeblikket bosiddende midt i mellem vores forældre. Det er dér, hun hører til med hendes handy mand og en kold øl i garagen og de åbne vidder. Det klæder hende endda ret godt, hvis jeg selv skal sige det. Min lillebror ender nok heller ikke meget længere væk hjemme fra, når han en dag bliver så gammel – nu skal vi jo lige se at få ham konfirmeret først, ikke? Dog har jeg på fornemmelsen, at Tilde, eller Totte, er lidt mere ligesom mig og heller ikke har nok i Sønderjylland – hun nyder caféstemningen og de uendelige muligheder for shopping lige så meget som jeg, hæhæ. 🙂

mellemlinjerne

Vi er nu nået til mandag og er allerede fuldt ud i gang igen. Jeg går nu ind i de sidste runder hos Bilka med kun to uger tilbage af min praktikperiode. Det bliver en travl tid, hvor jeg har på fornemmelsen af, at jeg vil få pålagt noget mere ansvar, hvilket jeg glæder mig til. Hvis ikke det ender ud i en elevplads, så er jeg da sikker på, at det kunne ende ud i en god anbefaling og et godt punkt på CV’et.

Hav en dejlig dag ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG