Interior decorating

Yes – det er ferie!

89

Januar må uden tvivl siges at have været en hektisk start på 2016. En overgang havde jeg det som om, jeg ikke lavede andet end at stå op, arbejde, spise og så på hovedet i seng. Perioden har så godt som strukket sig helt ind til i fredags. Det kan endda ses på bloggen, hvor det har smittet fuldstændigt af. Det hjalp dog en smule, at jeg fik lavet min vagtplan om, så jeg mødte lidt tidligere end til direktør tid. Alligevel var det lidt svært at finde overskuddet til at blogge, når jeg kom hjem; der var godt mørkt allerede (i hvert fald for mørkt til at tage billeder) og så var jeg godt smadret efter en travl arbejdsdag i Bilka.

Nu er jeg så kommet mig en smule oven på en dejlig, afslappende weekend. Vinterferien kom på det helt rette tidspunkt og jeg er sikker på, at jeg nok skal få mest muligt ud af den. Om under en uge går endnu en arbejdsuge i gang og så er det dejligt lige at have fået pusten igen, så man er klar til kamp.

mellemlinjerne

Vinterferien kommer rigtigt til at stå i familiens tegn. I går var jeg på café med svigerinden og min skønne lille niece, om aftenen var vi så sammen igen, hvor vi hyggede og fejrede lille Sophia. Allerede i morgen står den så på familie igen for mit vedkommende. I morgen eftermiddag stiger jeg nemlig på toget mod Sønderjylland – jeg skal overnatte hos min kære momse og bare hygge med hende og om fredagen står den så på familiefødselsdag. Mine forældre har i år valgt at holde fødselsdagsfest sammen, selvom de har været skilt de sidste 14 år. Det er lidt lettere, når papz har fødselsdag d. 14. februar og mutz d. 20. februar. Det er oven i købet en fastelavns fødselsdagsfest, så vi skal alle klædes ud. Jeg har fået en rigtig god idé til udklædning, men det kræver, at jeg er en smule snu og måske at jeg skal i ledtog med et familie medlem eller to. Det skal nok blive rigtig sjovt – håber på at jeg kan overraske familien og at de får sig et godt grin.

I dag skal jeg så et smut ud på OUH til en omgang blodprøver. Jeg haaaaaaader blodprøver, men heldigvis har min søde kæreste sagt ja til at tage med og holde min hånd. Han er lidt sød, hæhæ. Ellers er planen egentligt bare at slå mig ned lige her (ovenstående billeder) og bare rigtigt hygge. ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG