Everything

Tillykke til Leo-drengen ♥

34

Så skete det endelig. Når man er så dygtig en skuespiller og gør det så skide godt som han, så er det helt uforståeligt, at han ikke for længst har fået hevet en Oscar med sig hjem. Han har været nomineret utallige gange og hver gang har man tænkt; “I år bliver det Leo-drengen”, men sådan skulle det desværre ikke være.

Efter at have set The Revenant vidste jeg, at nu var hans tid kommet. Enhver, der har set filmen, må have kunnet mærke det. Efter sådan en helt formidabel præstation ville det være helt forrykt, hvis han endnu engang skulle gå tomhændet hjem.

Og han vandt! Selvfølgelig vandt han og sikke en måde han indtog scenen på og udnyttede situationen til at tale for vores planet. En oscar tale har aldrig før været benyttet til et bedre formål.

Sådan Leo! ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG