Food & Drinks

Shit, det godt

1516

Åh, der findes ikke nogen bedre måde at starte dagen på end sådan her. Hvor jeg dog nyder at stå og hygge mig med min morgenmad – det er vidst også gået hen og blevet mit yndlingsmåltid i løbet af dagen. Er der noget at sige til det? Det er nemt, lækkert, sundt og smukt.

I dag blev det til en omgang brombær smoothie toppet med hasselnødder, kiwi, kokos, vindruer og blåbær. Mums, det var sgu godt – og så skulle jeg da selvfølgelig også have min daglige kop kaffe. Dagen kunne ikke have været startet meget bedre. 🙂

mellemlinjerne

Inden længe hopper jeg på toget mod Sønderjylland. Det er dæleme også ved at være et stykke tid siden, jeg sidst var på visit. Jeg glæder mig. Så skal der rigtig hygges med familien og specielt min kære gamle mormor glæder sig sådan til, at jeg kommer hjem og hygger med hende.

Hav en skøn onsdag ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG