Personal stuff

På direkte TV

I tirsdags deltog jeg i Inspirations elev bootcamp. Selvom jeg ikke har nævnt noget om det på bloggen før nu, så kan jeg lige love jer for, at jeg var godt spændt og nervøs! Imens jeg var i gang med EUS, stod Inspiration aller øverst på min ønskeseddel over drømme elevpladser. Numero Uno. Det betød derfor også ekstra meget for mig, at jeg gjorde det godt under bootcampen – det var jo trods alt det, jeg havde drømt om. I det hele taget var jeg utrolig beæret over, at de havde udvalgt mig ud af X-antal ansøgere. Dog vidste jeg, at konkurrencen om elevpladserne kun ville blive hårdere fra nu af; det var de bedste af de bedste, der var udtaget.

Aftenen startede dog rigtig godt ud, bedre end jeg havde forventet. Vi skulle igennem forskellige opgaver og øvelser, men den individuelle samtale var dog højdepunktet, som jeg så allermest frem til. En sådan samtale kræver noget helt specielt; man skal ikke blot udvise, at man er dygtig og går højt op i det – man skal derimod bevise overfor dem, at man er bedre end de andre og at det er MIG, de skal vælge frem for de andre. Kemien var rigtig god under samtalen, der blev snakket frem og tilbage, grinet lidt og da jeg gik ud fra lokalet, havde jeg den fedeste “yes”-følelse nogensinde. Jeg var fortrøstningsfuld; mon ikke, jeg nok skulle gå videre til næste runde?

Under selve introen havde vi fået at vide, at TV2 Fyn gerne ville dække noget af bootcampen i løbet af aftenen, samt snakke med en enkelt af os 25-30 deltagere. Dog havde jeg ikke tænkt særlig meget over det, hvis jeg skal være helt ærlig. Pludselig fik jeg alligevel noget af en overraskelse, da jeg mærkede en hånd på min skulder. Vi sad og spiste og var ved at snakke og sludre lidt sammen. Det var HR chefen (fra samtalen), som spurgte om jeg ville med. “Med, hvor?” fik jeg spurgt med mad i hele fjæset. Om jeg ville med i fjernsynet, fik hun spurgt mig om. Jeg var helt målløs. Øh, ja. Tror jeg vidst, jeg fik fremstammet. Den første tanke, der strejfede mig, var dog; Har jeg noget mellem tænderne?? 😛

Jeg fik skrevet til min kæreste og min svigerfamilie, at de skulle se TV2 ved en 19:30 tiden. Min egen familie ville ikke kunne se noget af det, eftersom de bor i Sønderjylland hele bundtet, så der var ingen grund til at indlede dem i det med det samme.

Alt i alt var det en virkelig fed oplevelse, også selvom jeg kan love jer for, at jeg aldrig nogensinde har været så nervøs i mit liv før, som da jeg var på. “Ikke kig ind i kameraet, ikke kig ind i kameraet!” Tænkte jeg for mig selv. Hæhæ, det var lidt sjovt egentligt. Specielt også da det gik op for mig, hvor mange der egentligt havde set det. Forinden havde jeg det nærmest som om, at jeg var den eneste på hele Fyn, som så de regionale nyheder. Det var jeg da vidst ikke alligevel.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG