Interior decorating

Jeg håber på det bedste – forbereder mig på det værste

18

De af jer, der har læst lidt med på det seneste her på bloggen, vil have fået med, at jeg er i gang med det helt store, hvad angår elevplads situationen. Hvis du derimod er inde på min blog for første gang, eller første gang i et stykke tid, så lad mig gøre det kort for dig; jeg blev udtaget til Inspirations elevbootcamp, hvor jeg endte op på fjernsynet (læs mere om den sag, lige her). Efterfølgende gik jeg videre til næste runde, kom til samtale hos min mulige fremtidige butikschef og så skulle jeg blot vente på svar. Det er omkring her, jeg har fortalt jer til på bloggen indtil videre.

I starten af denne uge kunne jeg forvente et svar, sagde hun. Hun var endda så sød og ærlig, at hun fortalte mig, at hun i alt havde udvalgt 10 kandidater, som alle skulle til samtale. 10 inklusiv mig selv. Jeg gik hjem fra samtalen med en god fornemmelse i maven. Trods den gode følelse, var jeg også både nervøs og spændt; det var jo dette, jeg så gerne ville! Jeg gik resten af ugen og kunne næsten ikke tænke på andet. Mandagen sad jeg klar med min telefon hele dagen og tirsdag med. Der synes ikke rigtigt at ske noget, indtil der pludselig tikkede en e-mail ind fra hende.

mellemlinjerne

Pulsen steg kraftigt, da jeg så afsenderen på mailen; nu fik jeg svaret, som jeg havde gået så længe og ventet på. Dog ikke helt alligevel. Hun takkede for en behagelig samtale, men skrev i e-mailen, at hun havde brug for at snakke med mig igen. Om jeg havde mulighed for at komme igen på tirsdag?

En smule skuffet svarede jeg tilbage, at tirsdag passede mig fint og at jeg så frem til vores næste samtale. Det var en smule irriterende, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg vil nemlig bare gerne have svar. Ja, eller nej. Det der med at gå og få trukket spændingen ud så længe, det er næsten ikke til at holde ud. I sådanne situationer bliver jeg nok en smule utålmodig. Det skyldes nok, at det betyder så meget for mig. Jeg er ikke helt sikker på, hvad det drejer sig om, men jeg håber på det bedste og forbereder mig på det værste. I så fald bliver jeg ikke alt for skuffet, hvis udfaldet ender med at være et nej.

God weekend til jer, søde læsere ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG