Everything

I dag gøres kærlighed op i gaver

11Hvis det ikke allerede er gået op for én, så er det altså Valentinsdag i dag. Man bliver mindet om det alle steder fra; i butikkerne med de gigantiske “Husk Valentinsdag d. 14. februar”-skilte og ikke mindst på de sociale medier, hvor opslagene strækker sig fra decideret modstandere til hysteriske kvinder, der skal konkurrere om hvis kæreste, der er den bedste – for kærlighed gøres jo op i materialistiske gaver. Gaver, som de stakkels mænd oven i købet føler sig pressede til at give på en sådan opblæst dag. Hvis ikke du giver hende noget, hvordan skal hun så vide, at du elsker hende? Sikke et godt spørgsmål!

mellemlinjerne

Jeg har egentligt altid holdt af Valentinsdag og den er altid blevet fejret i min familie. Helt siden jeg var lille, har vi givet hinanden små gaver i kærlighedens tema. Den blev måske nok mest fejret, fordi min kære papzchen (den mindst romantiske mand i verden) har fødselsdag på denne særlige dag. Dét og nok også fordi vi godt kan lide at give hinanden gaver i min familie. Prisen er sådan set underordnet. Hold nu kæft, hvor har vi givet hinanden meget “bras” i årenes løb, men de er købt med den dejligste mening; at udtrykke vores kærlighed for hinanden. Det kan være svært altid at få det sagt og så det er rart med en lille reminder. Dog synes jeg, at Valentinsdag efterhånden bliver misbrugt på det groveste af grådige og forventningsfulde kvinder verden over – og hvorfor er det lige i grunden, at det forventes, at det er os, kvinder, der skal forkæles på denne dag?

Herhjemme fejres Valentinsdag efterhånden mindre og mindre. Dagen er ligesom løbet en smule af sporet, hvilket, jeg synes, er en skam. Dog valgte jeg alligevel i år at købe et fint lille kort, som jeg har skrevet en sød hilsen i til min dejlige kæreste. En lille tanke til ham, som jeg håber, han bliver glad for. Jeg gider ikke det med store blomsterbuketter og fine gaver, bare fordi det er en eller anden dag på året, der er blevet udråbt til officiel kærlighedsdag. Nej, så vil jeg hellere bare nyde min kærestes gode selskab og lægge et lille, og mere personligt, kort til ham på bordet, inden jeg smutter ud med min veninde.

mellemlinjerne

I modsætning til mange andre i dag, så skal dagen som sådan ikke fejres. I hvert fald ikke med kæresten – i stedet får jeg besøg af min underskønne veninde, Camilla. Vi skal hygge os med hinandens gode selskab og efterfølgende ind til byen til en omgang running sushi. I mine ører lyder det som den helt perfekte måde at bruge valentinsdag 2016 på.

Hvad er dine planer for i dag? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG