Food & Drinks

Haps haps haps

Lige et indlæg om noget godt til ganen. Jeg elsker mad, specielt den gode slags. Som oftest går jeg også meget op i, at det skal være sundt og se flot ud (samtidig med at det vigtigst af alt; er nemt at lave!). Hvis man har fulgt med på bloggen et stykke tid, så ved man, at jeg fortærer en hel del skyr til morgenmad; det er nemt, sundt og mætter længe. Altså er det jo det oplagte morgenmåltid, når man har en travl dag fuld af arbejde forude.

.

Dog må jeg nu sige, at skyr hurtigt bliver lidt kedeligt. Det har en små bitter smag og kan virke lidt drøj at spise. Derfor nyder jeg meget af at blende det sammen med nogle bær eller frugter, for derved at opnå en blødere konsistens, samt bedre smag. Så glider det hele lidt bedre ned. Nu er smag jo ikke alt, så der skal jo også gerne gøres lidt ud af det, så det bliver lidt mere indbydende at spise.

Det behøver bestemt ikke at være besværligt. Jeg strør som regel blot nogle nødder, lidt kokos og nogle chiafrø henover (gerne en smule kunstnerisk). Nogle gange topper jeg med lidt honning, noget banan, eller hvad der nu lige falder mig ind.

mellemlinjerne

Denne morgen fik jeg også lyst til at gøre lidt ekstra ud af det og havde i dag lyst til en cremet og smagfuld omgang skyr. Jeg blendede derfor naturel skyr, en banan og nogle frosne brombær sammen, samt en smule lime saft, hvorefter jeg strøede nogle hasselnødder, noget kokos og en smule chiafrø på. Det smagte helt fantastisk! Sikke en omgang. Dog synes jeg, at resultatet var så smukt, at jeg knap nok nænnede at spise det. Hæhæ – sådan kan det jo også gå!

Hav en dejlig dag ♥

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG