Everything

Fredagsdilemma, ishockey og en tanke om tiden

28

Jeg elsker at have weekend – men hvem gør ikke det? Weekenden startede ud med indkøb efter arbejde, hvor jeg købte en masse lækre bær og frugter og selvfølgelig den faste fredagsbuket. Eller rettere; jeg købte TO fredagsbuketter: jeg kunne ikke bestemme mig for, om jeg ville have røde eller hvide blomster, hvilket ellers ikke ligner mig. Normalt er jeg ikke den store fan af rød og normalt køber jeg udelukkende hvide blomster. Ikke denne fredag. Jeg var blevet grebet af ægte sommer stemning. Hvorfor så også nøjes med en enkelt buket? Det virkede helt sikkert som den rigtige løsning med to.

Om aftenen tog vi så til ishockey kamp. Odense Bulldogs mod Sønderjyske. Kan I gætte, hvem jeg holdt med? Selvfølgelig med de blåhvide, som tværrede modstanderne fuldstændigt ud. 6-3 til Sønderjyske. Det var en god kamp – også selvom jeg måtte stå på tæer under hele kampen for at se noget og også selvom jeg gik glip af hele 2. periode, fordi jeg først stod i kø til øl og derefter i kø til at komme ud og lette blæren. Fedt fedt!

mellemlinjerne

Inden kampen havde Sonny og jeg snakket om, gad vide hvor mange han ville støde på derude, som han kendte. Han er jo oprindeligt fra Odense, så sandsynligheden, for at han ville møde nogle han kendte kontra mig (sønderjyden), var væsentligt højere. Dog viste det sig, at det skulle være mig, der rendte ind i flest bekendte. Jeg mødte min bonusfamilie fra Sønderborg, en rigtig god kammerat fra Haderslev og en gammel veninde fra Vamdrup. Desuden rendte jeg også ind i min vagthavende fra Tinderbox sidste år og flere andre fra min fortid i Sønderjylland. Det havde jeg alligevel ikke regnet med. Jeg kender åbenbart flere Sønderjyske tilhængere, end jeg havde regnet med.

Nu er vi så nået til søndag og inden vi ser os om, er weekenden atter ovre, en ny uge, samt ny måned begynder. Det er lidt underligt at tænke på, at de første to måneder af 2016 allerede er forbi. Hvor blev tiden af?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG