Everything

En temmelig heldig uge

20

Vinterferien er nu helt og aldeles ovre. Det har været en dejlig uge, som er blevet nydt fuldt ud. Der er blevet slappet af, været veninde hygge med running sushi, cafétur, 1 års fødselsdagsfest, 51 års og 44 års, samt en 24 års fødselsdag også. Jeg har desuden fået spillet en masse banko med min kære gamle momse (hvilket også endte ud i en lille gevinst, hæhæ).

I det hele taget har jeg haft en temmelig heldig uge. Først vandt jeg en She’s A Dreamer clutch hos Jennifer, i lørdags vandt jeg så 300kr i banko og blot en halv time efter var jeg så heldig at vinde to Royal Copenhagen krus og et Nicolas Vahe kaffesæt på Instagram. Det var en lidt vild lørdag, kan jeg godt lige fortælle jer! Jeg sad og var helt målløs. “Mormor, jeg har lige vundet..” Vidste sgu ikke helt hvad jeg skal sige og der skal ellers normalt en del til for at lukke munden på mig. 😛

mellemlinjerne

I går aftes blev der også tid til en smule boligfornyelse, som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer. Det har noget at gøre med planter og et par billedhylder og hvis jeg selv skal sige det, så er resultatet nu blevet helt godt. Jeg sad på et tidspunkt i sidste uge og kiggede rundt i lejligheden. Jo, den er da meget pæn, men den virker en smule livløs, hvis nu jeg skulle være helt ærlig. Min lejlighed er mit hjertebarn og det gjorde da lidt ondt at indrømme, så jeg har været ude at købe to planter (indtil videre).

Grønne fingre er ikke noget, jeg besidder. Sidste år gjorde jeg kål på en sukkulent og jeg blev ellers forsikret om, at man ikke kunne slå sådan én ihjel. Det fik jeg i løbet af nogle måneder modbevist, hæhæ. Nu kaster jeg mig så ud i nogle flere med håbet om, at jeg efterhånden er ved at lære det. Planter gør bare en alverden til forskel i lejligheden, så jeg må vidst gøre mig lidt mere umage denne gang.

Hav en dejlig mandag! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG