Interior decorating

En dejlig søndag

2827

Vi har haft en dejlig, afslappende weekend. Der er blevet ryddet op og gjort lidt rent og så kan man jo sagtens starte den kommende uge; nu er det hele ordnet og så kan vi blot nyde hinandens selskab den sidste rest af weekenden, før endnu en travl uge begynder.

Det er en dejlig tid, vi bevæger os ind i. Jeg hørte i sidste uge, at vi i gennemsnit opnår en halv times mere lys om dagen pr. uge i denne tid. Det kan man virkelig også mærke. Lejligheden lyser helt op og det er blevet meget nemmere at tage nogle gode billeder (med undtagelse af de ovenstående godt nok). Man bliver bare i så godt humør og jeg ved ikke med jer, men jeg får sådan en lyst til at gøre lidt ekstra ud af det hele. Jeg er derfor også begyndt at gøre mig selv en lille tjeneste; hver fredag køber jeg en lille buket blomster hos Bilka. De sølle 20kr er virkelig godt givet ud, hvis jeg selv skal sige det.

mellemlinjerne

Åh ja, og til de af jer, som læste mit indlæg fra i går ang. bootcampen i Inspiration; allerede dagen efter fik jeg en e-mail fra dem, om at jeg var gået videre og snart kunne vente at blive kontaktet af den butikschef, som de synes, jeg ville passe bedst med. I går blev jeg så kontaktet og skal til jobsamtale på tirsdag. Jeg er temmelig spændt og glæder mig virkelig. Det er nu, at det virkelig gælder. Kryds fingre for mig! 🙂

Hav en dejlig søndag ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG