Interior decorating

Tips til at få en lækker billedvæg

131412

Jeg må indrømme; jeg har en svaghed for smukke  og stilfulde illustrationer. Man kan gøre helt utrolige ting i sin indretning med et par enkle billeder eller en lille billedvæg. Man må sige, at de gør underværker. Specielt hvis man hænger dem op på lidt utraditionel hvis og mikser og matcher forskellige typer af billeder.

En speciel fed måde at pifte en billedvæg op på er, at mikse to forskellige typer rammer. For at få den fedeste effekt (efter min smag), så skal man dog holde rammernes tykkelse ens og blot køre med to forskellige farver. Specielt fedt er det, når man blander sorte rammer med lyse egetræsrammer, ligesom på nederste billede.

mellemlinjerne

Hvis man er lidt mere til det atypiske, så synes jeg, at det ser vildt cool ud at bryde de typiske rammer i form af vægge. Hvorfor stopppe, bare fordi væggen gør det? Følg gerne hjørner og kroge og hæng billederne i nye højder. Hvorfor kun over møblerne? Prøv noget nyt, det pynter! 🙂

Billederne er taget fra Boligmagasinet.dk

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG