Everything

Når det fryser

11

Jeg må sige; det er efterhånden ved at godt koldt! Sidste uge faldt sneen og graderne nåede under frysepunktet og selvom at specielt onsdag og torsdag var nogle helt fantastisk smukke dage, så var det stadigvæk ikke specielt sjovt at cykle. Jeg måtte til den helt store oppakning og alligevel var mine ben helt stive af kulde, da jeg nåede frem og det var lige før, at jeg havde snot i hele fjæset (virkelig lækkert, I know) – og så var mine øjenvipper blevet en smule frosne udenfor, så da jeg kom ind i varmen, tøede de op og jeg endte med at blive helt sort under øjnene. Fedt fedt fedt. Heldigvis nåede jeg at opdage det, inden jeg gik ind i butikken. Det havde været maks pinligt, hvis ikke jeg havde opdaget det inden!

mellemlinjerne

Det lyder ikke særligt fedt at cykle i dette vejr, men alligevel vil jeg nu helst op på jernhesten om morgenen i stedet for med bussen. Man bliver så dejlig frisk af det og hold nu op, hvor er naturen bare smuk i disse dage. Jeg vil nødigt gå glip af det smukke syn!

Hav en helt fantastisk dag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG