Interior decorating

Min nye baby

4

I lørdags gik drømmen endelig i opfyldelse. Det startede med et crush og udviklede sig hurtigt til en håbløs kærlighedshistorie. I hele to år drømte jeg om det. At eje en Tom Dixon Etch kobber stage. Drømmen er endelig gået i opfyldelse. Det gjorde den helt nøjagtigt i lørdags. Åh, hvor det kriblede i maven på mig, da jeg modtog den fine kasse – jeg vidste jo netop godt, hvad den indeholdt. Dog var det som om, at en lille del af mig, ikke helt troede på det alligevel.

mellemlinjerne

Jeg havde drømt om og forestillet mig dette øjeblik i så lang tid, at det stadigvæk virker en smule uvirkeligt for mig. Alt i mens jeg sidder og skriver dette, bliver der sendt lange, betagende blikke mod stagen. Det er vidst ikke helt gået op for mig endnu. Jeg kiggede også lige en ekstra gang på stagen, da jeg kom hjem fra arbejde i dag. Gud ja, den er sgu da min nu.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG