Personal stuff

Året, der gik 2015

PicMonkey Collage

Med inspiration fra den søde Karina og ønsket om at lave et års oversigt over årets begivenheder, har jeg nu også kastet mig ud i en Året, der gik. Jeg må nok ærligt tilstå, at jeg blev en smule forbavset, da jeg pludselig sad med den fulde oversigt, for hold kæft man, hvor har 2015 bare været et vildt år. Der er sket så mange helt vildt store og fantastiske ting! 2015 må vidst i sandheden have været mit år, også selvom jeg droppede ud af universitetet og mistede min kære farmor.

Januar
Året startede i Berlin, hvor jeg havde holdt nytår med skønne Sara og hendes familie. Da jeg kom hjem, gik eksamensforberedelserne i gang; jeg skulle både op i Ægyptologi og Mesopotamien. Da eksamenerne var bestået og overstået flyttede vi i vores egen lejlighed i slutningen af måneden.

 

Februar
Vi stod i flytterodet, da mit andet semester gik i gang og problemerne hobede sig op på stribe. Først var mit ungdomskort forsinket, hvilket resulterede i, at jeg missede den første uge af semesteret. Ikke nok med det, så var den vigtige hieroglyf ordbog, som vi skulle bruge, blevet udsolgt i skolens shop og de vidste ikke, hvornår de fik flere hjem. Ydermere fyldte min papz 50 år og vi fejrede ham i god stil. Samme aften fandt jeg ud af at en frygtelig begivenhed havde fundet sted; terrorangrebet i København. Dog skete der noget godt, vi blev nemlig i midten af februar onkel og tante til endnu en lille lækkermås.

 

Marts
En afslappende måned, hvor jeg virkelig nød, at vi var flyttet i vores eget igen. Det var en dejlig måned, hvor vi rigtig havde tid til hinanden – og så blev ekstra glad, da der i slutningen af måneden sneede igen. 🙂

 

April
Jeg havde endnu ikke fundet den ordbog, som jeg skulle bruge i undervisningen og var nu røget langt bagud. Heldigvis fandt jeg glæde i lejligheden, som fik en lille makeover i form af en pensel og noget maling. Samtidig begyndte jeg at løbe (og selvom det ikke er blevet en fast del af livet endnu, så er det da blevet til nogle løbeture i løbet af året alligevel).

 

Maj
Jeg deltog i mit første løb nogensinde – nemlig Alt For Damerne løbet med min søde svigerinde, mens jeg samtidig havde dejligt besøg fra Sverige. Det var også måneden, hvor jeg kunne fejre min 22 års fødselsdag med venner og familie.

 

Juni
Der skete en hel del i denne måned; 100 års dagen for Kvinders Stemmeret, hvilket ej må forglemmes. Min kærestes bror blev gift og samme dag blev skønne lille Sophia døbt – det må uden tvivl have været én af de bedste dage af hele året. Vejret var fænomenalt i denne måned, der var Folkevalg, jeg arbejdede frivilligt til Tinderbox, droppede ud af universitetet og nå ja, så var det i denne måned, at jeg startede bloggen. 🙂

 

Juli
Jeg fik mig endelig en cykel og blev en rigtig bypige! Vejret var fænomenalt og der var mange hyggelige stunder med familien. Sidst på måneden drog jeg mod Szklarska Poreba med min kære mormor, turen startede godt ud, men vi blev desværre ramt af sygdom, så vi nåede kun rigtigt at få noget ud af de to første dage af ferien, desværre.

 

August
Der var både tid til Zoologisk have, strand, grin og små søde niecer. I løbet af måneden startede jeg på EUS på Tietgen, hvor jeg lærte en masse søde mennesker at kende.

 

September
Dette var en travlt måned! Sammen med en sød veninde arbejdede jeg frivilligt til Karussel, hvilket var virkelig fedt. Det var også i denne måned, at jeg for alvor gav lejligheden en make over med nye illustrationer, ny sofa, vægskab og en masse andet. Vi fejrede min fars 25 års jubilæum hos NCC med gokarts, spisning og bowling, senere på ugen deltog vi i The Color Run og samme dag fejrede vi min søde mormor. Den 24. kunne Sonny og jeg fejre 5 års dag, mens jeg den 25. fik beskeden om, at min 92 årige farmor nu havde fået fred.

 

Oktober
Den 2. oktober var vi til min farmors bisættelse. I midten af måneden kom jeg i rigtig efterårsstemning; der blev skåret græskar ud og vi fik rigtig hygget. Inden måneden var omme, kom den frygtede eksamens periode, som jeg heldigvis fik gjort kål på med to meget vellykkede eksamenerne og d. 23. oktober færdiggjorde jeg så EUS på Tietgen med et 12 tal i den endelige eksamen. Vi afsluttede måneden med en rigtig (u)hyggelig halloween fest.

 

November
Måneden startede ud med en forrygende koncert med mit all time favorite band, Papa Roach, som jeg har hørt i knap 10 år. Ikke nok med at jeg oplevede en fed koncert, så var jeg også så heldig at møde dem efterfølgende (starsstruck, tror jeg lige!). Jeg fik endvidere også job hos Magasin, startede på Praktikcenteret, fordi jeg endnu ikke havde fundet en elevplads. Dog efter kun 2 dage på praktikcenteret, fik jeg en praktikaftale hos Bilka.

 

December
Pludselig gik det op for mig, at året allerede var ved at være omme.  Den 1. december var jeg gæsteblogger på Woman.dk, mens jeg et par dage efter var ved stemmeurnen igen til folkeafstemning. Jeg var ydermere velsignet med den dejligste juleaften nogensinde og så sent som i går, fik jeg at opleve, for første gang i mit liv, en vaskeægte ishockey kamp.

 

Tak for alt! <3 Nu går jeg blot ind i 2016 med håbet om, at det bliver bare halvt så fantastisk som 2015.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG